U martu je proslavljen četvrti rođendan sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića. Roditelji osjećaju ogroman ponos i ne mogu da odole svom šarmantnom djetetu. Kantautoru nedostaje znanja da odbije korisnika, jer nisu upoznati sa korisnikovim metodama i procedurama. Čak i najmlađe dijete ima snažan osjećaj želje i sposobnost da iznese svoje prigovore kada njihove želje nisu zadovoljene.

 

Aleksandra i Filip su nevjerovatno fascinirani svim ovim i rado dijele smiješne priče s novinarima. U nedavnom intervjuu, pop umjetnica je podijelila anegdotu o susretu s nasljednicom prije nastupa. Večeras je Aki izrazio spremnost da pođe sa mnom, ali je takođe izrazio nedostatak naklonosti prema meni jer nisam htjela da ga povedem. Pokušala sam da mu objasnim da ga zbog veličine ne mogu smjestiti, ali bio je čvrst.

 

Aleksandrin prikaz postupaka njenog ljubimca uspio je da uzdigne njene pratioce, ne ostavljajući sumnje da mladu Aleksandru ne treba potcjenjivati. Rođena u porodici Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, u centru pažnje cijele njihove porodice. Njeni baka i djed je jako vole i kad god joj roditelji postavljaju ograničenja, uvijek su spremni da nađu kompromis i ispune njene želje. Ljubitelji Prijovićeve muzike imali su priliku da vide malu Aleksandru u njenom spotu za pjesmu “Sve po starom”, što je bilo neočekivano iznenađenje. Posvećeni roditelji imaju za cilj da zaštite svoje voljeno dijete od znatiželjnih očiju javnosti, dajući im nezavisnost da kreiraju svoj vlastiti put. Ova hvalevrijedna ambicija leži u srži njihovog roditeljskog stila. Koje je vaše mišljenje o ovoj pjevačici? Pišite nam komentare ispod ovog posta.

Oglasi