U današnjem vremenu rijaliti emisije su postale jedan od glavnih sadržaja koji se prikazuju na televiziji koji se u proteklih nekoliko desetljača itekako promjenio. Naime, Pink televizija je na samom vrhu sa svojim rijalitijem Zadruga koji već 6 godinu za redom obara sve rekorde gledanosti. Vlasniku Željku Mitroviću ovaj rijalitiji je donijeo nezapamćenu zaradu i on je sam svjestan da sadržaj koji se prikazuje vole gledaoci i zato pomno prati i bira kandidate koji su veoma sa lošim ponašanjem bez ikakvih vrijednosti.

 

U sezoni Zadruge šest najpopularniji takmičari su svakako Anđela Đurišić i Zvezdan Slavnić koji svojim ponašanjem nastavljaju da šokiraju gledaoce , a naročito mlada crnogorka. Mnogi su komentarisali kako do sada nisu vidjeli neku učesnicu koja je spremna da se ponizi radi muškarca.

 

Naime, sada je Anđela ražila od Slavnića da joj podrigne u usta što je izazvalo gađenje kod veliko djela publike. Na društvenim mrežama su osvanule šokantne scene , ali iako smo već navikli na mnoge stvari koje se emituju ovo je dno dna. Mnogi su mišljenja da je ovo njihov način privlačenja pažnje javnosti, Željko je izjavio da će se tokom rijaliti programa promjeniti te da učesnicima više nije dozvoljeno da prave nasile scene , ova teorija moguća i vrlo je vjerovatno da sada to rade radi publike s obzirom da će gledanost sada vjerovatno opasti. Na šta su sve učesnici spremni da rade da bi došlo do popularnosti ovo je začuđujuće. Šta vi mislite o Anđelli i SLvniću? Pišite nam svoja mišljenja o ovom rijalitiju u komentarima ispod.

 

Oglasi