FUNKCIONALAN NAMJEŠTAJ ZA MODERAN NAČIN ŽIVOTA – Nook je komad nameštaja koji se savršeno uklapa u sve potrebe modernog načina stanovanja

Tema multifunkcionalnog nemještaja nikada ne izlazi iz sfere aktuelnosti, a danas, sa životnim troškovima koji sve više rastu, nedostatak prostora je realnost za mnoge od nas. Komad koji vidite u našoj galeriji jeste jedan od onih koji na odličan način štedi kvadratne metre te služi u nekoliko svrha, a pritom ne košta čitavo bogatstvo.

Nook predstavlja kreaciju od dizajnera Andrea Paleresa i sve u jednom namještaj koji se može prilagoditi svim potrebama tokom jednog dana.

Nook je u suštini besprijekorno dizajniran ram kreveta koji dolazi sa jastucima i dušecima koji takođe imaju duplu funkciju naslona za leđa i ruke, sa 3 postavljena jastuka koji služe kako bi podijelila prostor.

U suštini, ovaj dizajn se jako lako transformiše iz društvenog mjesta za sjedenje i gostoljubivi prijem gostiju tokom dana, u udoban privatni kutak za spavanje u toku noći. Sa malim domovima na raspolaganju, u velikoj većini slučajeva ne postoji neka mogućnost postavljanja kreveta i sofe u istoj prostoriji, što Nook čini zato odličnom opcijom za stvaranje većeg komfora i funkcionalnosti.

Oglasi