Ilda Šulić, je poznata pjevačica i kćerka legendarnog pjevača Šabana Šaulića, koji je prerano preminuo u saobraćajnoj nesreći koji se dogodila u Njemačkoj prije više od tri godine. Iznenadna vijest o Šabanovoj smrti ostavila je brojnee obožavaoce i njegove najmilije – uključujući njegovu suprugu Gordanu i djecu Ildu, Sanelu i Mihajla, šokiranim i u velikoj žalosti narednih godina.

 

Uprkos proteklo više od tri godine, Ilda se i dalje bori da prihvati smrt svog voljenog oca. Od sve svoje braće i sestara, Ilda je imala posebno mjesto u srcu svog oca, vjerovatno zbog činjenice da je naslijedila njegovu strast prema muzici i da je u njoj odlučila da nastavi svoju karijeru kao pjevačica. Međutim, tuga zbog gubitka oca Šabana navela je Ildu da se udalji iz pop muzičke scene. Pa je na neeko vrijeme je sa suprugom i djetetom boravila u Sjedinjenim Državama, gdje je zarađivala za život kao teniska trenerica.

 

Naime, u  svojim ranim godinama,pjevačica  Ilda je imala prirodnu tamnu kosu prije nego što je postala plavuša za svoju muzičku karijeru i takva se postala prepoznatljiva na muzičkoj sceni. Oduvijek je preferirala prirodniji izgled, osobinu koja se ogleda na njenim starim fotografijama u muzičkom studiju sa ocem. Mnogi njeni obožavatelji vjeruju da izgleda bolje sa smeđom kosom i čak su joj predložili da razmisli o farbanju u tamnu boju kako bi odgovarala njenoj prirodnoj boji kose. Koje  je vaše mišljenje o preminulom legendarnom pjevaču Šabanu Šauliću i njegovoj kćerci Ildi Šaulić? Svoje komentare i mišljenja možete nam pisati u komentarima ispod ovog posta?