FRANCUSKA KLASIKA- jednostavno, moderno i elegantno !

Ovo je u biti  jedan potpuno stilski prostor koji ne shvata dizajn previše ozbiljno. Sklopiva staklena vrata u jednostavnom drvenom ramu,  dijele dnevnu sobu od trpezarijskog prostora.

U dnevnom boravku se nalazi prelijepi drveni pod riblja kost, koji njenom ambijentu pruža poseban salonski izgled. La Panthere tkanine od somota krase prozore ovog veoma jednostavnog a ipak elegantnog prostora za sjedenje. Dnevna soba posjeduje akcentni zid od tkanine, zelene draperije i jedinstveni luster.

dizajnidom2

dizajnidom3

Drveni paneli na zidovima, ukrasno ogledalo i stolovi od prirodnog, neobrađenog drveta ,prelijepo ističu dekorativni kamin obložen mermerom koji služi za odlaganje knjiga. Police za knjige, smještene sa obje strane prozora, su strateški postavljene da bi sačuvale što više kvadrata ovog stana.

dizajnidom5

dizajnidom4
U kuhinji je smješten crni čelični ram ručno rađenih ormara koji su  postavljeni na zidu čiji je dizajn inspirisan versajskim parkom, a mesingani rukohvati ovih elemenata dodaju neodoljivi šarm cjelokupnom dekoru. Unikatna starinska lampa obilježava prostor za sjedenje u kuhinji.

Oglasi