Iako je prošlo više od 20 godina od njegove smrti, Željko Ražnatović, poznat i kao Arkan, nastavlja da plijeni javnost. Njegov ljubavni život i dalje je popularna tema, koju karakterišu intrige. Arkan je bio dva puta oženjen, što je rezultiralo šestoro djece, a još troje djece iz vanbračnih veza. Njegova harizma i galantno držanje nisu privlačili samo pjevačice i glumice, već i žene koje su željele da ostanu izvan žiži javnosti. Među onima koji su osvojili njegov šarm bila je i poznata pop ličnost Svetlana Ceca Ražnatović, koju je Arkan izabrao da oženi. Prije nje, Arkan je bio u vezi sa glumicom Ljiljanom Mijatović, poznatom po izuzetnoj ulozi u filmu “Zveri”. Začudo, nakon skoro pet decenija, Ljiljana je odlučila da otkrije detalje njihove ljubavne priče, vođena činjenicom da sa Arkanom ima kćerku Anđelu.

Njihova priča započela je u mlađim godinama, kada su se prvi put upoznali Ljiljana i Željko. Iako je Arkan danas prepoznat kao kontroverzna ličnost, on je u to vrijeme imao kontrastnu ličnost – često je krenuo na putovanja i pokazivao različita interesovanja. Njihovi susreti su postali česti, a njihova veza ojačala. Arkan je pokazivao fascinaciju poezijom, često je tražio od Ljiljane da mu recituje stihove. Njegova romantična privlačnost i šarm bili su neosporni, što je dovelo do produbljivanja njihove veze. Dolazak njihove kćerke Angele predstavljao je nove prepreke, zbog čega su Arkanova hrabrost i posesivnost postali očigledniji.

 

Ljiljana je ispričala priču o Arkanovoj reakciji na situaciju u kojoj je drugi muškarac pokazao interesovanje za nju. Nisu mogli da sklope zakonski brak zbog Arkanovih pravnih problema i njegovog kasnijeg bjekstva iz zatvora. Njihova kćerka, iako nije zvanično udata, nosi prezime Ražnatović, što je odraz Arkanove želje.

 

Nakon što se Anđela rodila, postalo je očigledno da ima fizičke osobine koje podsjećaju na svog oca. Arkan je imao značajan uticaj na nju, a njihova veza je ostala jaka. Ljiljana je ispričala kako je koristila Elvisove pjesme da umiri Anđelu. Nadalje, Ljiljana je napomenula da Angela nije dobila nikakvo nasljedstvo od oca, te su se odlučili kloniti pravnih sukoba. Uprkos usponima i padovima u njihovoj vezi, Arkanovo prisustvo ostavilo je dubok trag u životima Ljiljane i Angele.

Oglasi