Goca Lazarević, poznata pjevačica, nedavno je dala intervju za lokalne medije, u kojem je iskreno govorila o svojim ličnim osjećanjima i perspektivama u vezi sa bogatstvom i finansijama.

 

Goca je otkrila da je njen pogled na imovinu i finansije tokom vremena doživjeo značajnu transformaciju. Tokom svojih mlađih godina nalazila je ogromno zadovoljstvo u kupovini i kićenju ekstravagantne odjeće, ali trenutno takve materijalističke potrage nemaju nikakvu vrijednost u njenom životu. Uz ljubazni osmijeh, izrazila je zadovoljstvo svojom novootkrivenom perspektivom, do te mjere da je izjavila da je spremna da čak uljepša televizijski ekran u svojoj udobnoj odjeći za spavanje. Dalje naglašavajući svoj izmijenjen način razmišljanja, otkrila je svoje rijetko ponavljanje odjeće, jer željno mijenja bilo koji odjevni predmet nakon jedne upotrebe. Osim toga, požalila se na nedostatak dovoljnog prostora za odlaganje, jer živi sama u svojoj kući, zbog čega joj je teško smjestiti svoju opsežnu garderobu.

 

Razgovor je potom prešao na temu ljubavi, što je Gocu navelo da otkrije da je tokom svog života doživjela dvije duboke ljubavi. Nažalost, morala je prekinuti vezu sa jednim partnerom, dok je drugi tragično preminuo prerano. Goca je istakla da je ona žena koju drugi duboko nejguju i da se zbog toga ne može zadovoljiti ničim manjim od izuzetne ljubavi. U njenim očima, ova vrsta ljubavi se pojavi samo nekoliko puta u životu osobe. Štaviše, Goca je jasno stavila do znanja da njeni odnosi nisu zasnovani na materijalističkim faktorima kao što je novac. Ona čvrsto vjeruje da dok se materijalna imovina može steći novčanim sredstvima, prava ljubav se ne može kupiti. 

Oglasi