All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

EVO U ČEMU BORAVI VELIKA POP DIVA LADY GAGA

loading...

EVO U ČEMU BORAVI VELIKA POP DIVA LADY GAGA – suprotno očekivanom, enterijer kuće u kojoj živi Lejdi Gaga uređen je krajnje svedeno i veoma ukusno

Nekoliko godina je nastupala u diskotekama, da bi napokon 2008. godine snimila svoj prvi album a pet mjeseci nakon objavljivanja albuma pod nazivom „The Fame“, singlovi „Just Dance“ i „Poker Face“ osvojili su diskoteke širom svijeta. Pjevačica je nekoliko puta bila nominovana i za nagradu Gremi, koju je osvojila čak 2 puta.

 

Gaga je pored toga poznata po svom egzibicionizmu, spektakularnim koncertima te ekscentičnim javnim nastupima, a redovno se nalazi i na listama najbolje/najgore obučenih javnih ličnosti.

Trenutno živi u iznajmljenoj kući u Los Angelesu koja vredi nešto više od četiri i po miliona dolara. Ovu kuću od 570 kvadrata na Bel Eru njen trenutni vlasnik platio je 4,75 miliona dolara, a pošto često boravi na turnejama, Lejdi Gaga ovu kuću samo iznajmljuje za 25.000 dolara mjesečno.

Imanje sa bazenom na terasi okruženo je sa visokim zidovima, kapijom i velikim prilazom, a kuća posjeduje 6 spavaćih soba, 8 kupatila, veliku kuhinju, dnevnu sobu na dva nivoa, kancelariju i biblioteku. Sa skoro svakog prozora pruža se prelijep pogled na dolinu.

Tags: , , , ,

Related posts