Postoji više opisa duhova u snovima, ali je važno shvatiti da svi slučajevi ne uključuju noćne more. Zapravo, moguće je imati miran san u kojem se pojavljuju duhovi i čak dijele pozitivne poruke. Mnogi ljudi vjeruju da duh predstavlja suštinu preminule osobe ili životinje i da ima sposobnost da se pojavi među živima. Duhovi u snovima se mogu vidjeti na različite načine, ali ključna razlika je u tome što nisu povezani isključivo sa zastrašujućim iskustvima. Naprotiv, ovi snovi mogu donijeti osjećaj mira i prenijeti korisne poruke. Tumačenja ovih snova mogu se uvelike razlikovati, pokazujući raznolikost samih snova. Međutim, često se pojavljuje zajednička tema – proganjaju nas neriješeni problemi.

 

Prema nekim vidovnjacima, ako vaš san izgleda nevjerovatno životno, to može ukazivati ​​na to da ste naišli na duh ili energiju druge osobe. U slučaju da sanjate da vas je napao duh, to obično označava strah od nepoznatog. Ova vrsta sna se često javlja kada je osoba često uznemirena zbog predstojećih događaja. Djeluje kao reprezentacija vaših fluktuirajućih emocija i potiče vas da se suočite s negativnim aspektima koje ste izbjegavali. S druge strane, ako u snu preuzmete ulogu duha, to simbolizira vašu prošlost i način na koji se nosite s njom. Prvenstveno sugerira žaljenje zbog prethodnog postupka. Ovo služi kao podsjetnik da se morate suočiti sa sobom.

 

Nažalost, ako imate san u kojem pokojnik traži od vas, to može značiti da će se dogoditi nešto negativno. U narednih nekoliko dana možete doživjeti neuspjehe i gubitke. Uprkos negativnosti, ova vrsta sna može biti od pomoći jer vam daje priliku da se pripremite za nadolazeće izazove. To je podsjetnik da izbjegavate započinjanje novih projekata u ovom periodu jer je vjerovatno da će propasti. Ako sanjate preminulu osobu koja je još živa, to obično znači da je njen neočekivani odlazak duboko utjecao na vas. Ovi snovi su uobičajeni za ljude koji su izgubili voljenu osobu na iznenadan ili tragičan način, poput smrtonosne saobraćajne nesreće.

Oglasi