Nermin Ademović, bivši menadžer Nina Rešića, nedavno se otkrio o legendarnom pjevaču, koji je preminuo prije skoro dvadeset godina. Ovo priznanje je izazvalo značajnu pažnju javnosti i vratilo osjećaj tuge oko Ninovog sjećanja.

 

Sve je počelo zbog Ninove kćerke Sandre Rešić, koja je u to vrijeme učestvovala na takmičenju “Zvezde Granda”. Nermin Ademović je bio iziritiran njenim izjavama i odlučio je otkriti istinu o Ninovom životu. Ademović naglašava da se Sandra lažno hvalila da je sa ocem do samog kraja u Bijeljini. Osim toga, šuška se da Sandra tvrdi da zna detalje Ninove smrti, ali Ademović to osporava jer ona nije bila prisutna u tim trenucima. Nino ima tri kćerke iz tri braka, među kojima je i Sandra, ali postoje sumnje da Nino možda nije Sandrin biološki otac. Ova nagađanja potiču iz dnevnika koji je Nino vodio tokom svog života, koji sada čuvaju neotkrivene tajne.

 

Ademović se prisjeća događaja iz 2007. godine, kada je Nino najveći dio svog vremena u Bijeljini posvetio produkciji svog posljednjeg albuma. I Nebojša i Ademović bili su usko povezani sa Ninom i pomogli su mu u napredovanju u karijeri. Ademović detaljno opisuje nastanak tragedije, u kojoj je Nino trpio jake bolove i česte epizode, ali je odbijao da zatraži liječničku pomoć. Nakon sati mučne patnje, Nino je na kraju podlegao svojim bolestima dok je bio u bolnici, ostavljajući ljude oko sebe u stanju nevjerice. Nermin Ademović dodatno ističe postojanje dnevnika koji je Nino vodio do svoje smrti. Ovaj dnevnik ne samo da sadrži informacije o njegovom životu, već krije i neotkrivene tajne. . Ostatak teksta možete pročitati na ovom Linku.

Oglasi