EVO NEŠTO ŠTO ĆE VAS NATJERAT DA USTANETE IZ KREVETA

U slučaju da standardni alarm ne djeluje na vas Ruggie alarm sat može vam savršeno pristajati i vratiti vam  minute, sate i dane vašeg života.

Kako to ovaj proizvod radi bolje od standardnog sata? Ruggie je etison od memorijske pjene koji zahtijeva stajanje na njegovoj površini najmanje 3 sekunde prije nego što se alarm isključi.

Zato što mu je potreban pritisak cijelog tijela kako bi prekinuo svoj rad, Ruggie je mnogo efikasniji od standardnih budilica, zato što zahtijeva ustajanje iz kreveta prije nego li se alarm prestane oglašavati.

42a

Ruggie budilicu je moguće programirati prema vlastitim potrebama i zahtjevima za dužim stajanjem, ukoliko je to potrebno.

43a

Onda kada ustanete i počnete stajati na Ruggie satu, on vas potiče sa programiranim motivacijskim govorima da ostanete budni i započnete svoj dan na pravi način. On također može emitirati i različite zvukove ili pjesme. Potrebno je samo da korisnik poveže Ruggie budilicu sa kompjuterom putem USB kabela i prebaci na njega bilo koji željeni zvuk.

44a

Budilica Ruggie također ima i ugodno noćno svjetlo i sat, ako kojim slučajem morate ustajeti usred noći da biste otišli do kupaonice. Za ovo je potrebno samo stati na podni sat,  prilikom čega će se aktivirati LED ekran. Osvjetljenje se automotski gasi poslije 20 sekundi, tako da neko drugi ko spava u sobi neće biti uznemiren njime. Ovaj multifunkcionalni alarm će u vašoj sobi eleminisati potrebu za noćnim svjetlom i satom.

Oglasi