Novak Đoković je po mišljenju mnogih najbolji teniser svijeta , oborio je mnogo rekorda koje će rijetko ko uspjeti oboriti u skorijoj budućnosti. Najbolji teniseri sviejta su Novak pa zatim Rafael i Nadal a po broju osvojenih Grend Slem titula Novak i Nadal su izjednačeni.

 

Što se tiče zarade od turnira , Novak je rekorder po tome a kada se tome dodaju još reklame i sponzorstva njegovo bogatstvo se procjenjuje na nevjerovatnih 220 miliona dolara. Ovaj podatak je dostupan na sajtu Celebrity net worth na koje se procjenjuje bogatstva svih slavnih ličnosti u cijeloim svijetu.

 

Po toj računici Novak se smatra jednim od najbogatijih ljudi u Srbiji, a na spisku se nalzi i negova supruga Jelena. Nakon ažuriranih podataka na pomenutoj stranici početkom godine Jelena je posjedivala 20 miliona dolara. Inače je direktorica fondacije Novak Đoković koja se bavi pomaganjem djece u Srbiji te su do sada opremili mnoštvo vrtića i škola , a ona radi i u PR službi koja se bavi karijerom njenog supruga Novaka. Njih dvoje se poznaju još iz srednje škole, a u braku su 9 godina i imaju djece sina Stefana i kćerku Taru. Porodica im je na prvom mjestu pa svaki slobodni trenutak provode zajedno, U svom vlasništvu imaju veliki broj nekretnina po cijelom svijetu , a jedna od najljepših je ona u španskom gradu Marbelji gdje su provodili najvipše vremena dok je bila  i pandemija s korona virusom, a ovu nekretninu su platili nevjerovatnoh 6 miliona eura. Šta vi mislite o Jeleni i Novaku? Pišite nam u komentarima ispod ovog posta.

Oglasi