Zadruga je popularan rijaliti program na našim prostorima, koji je stekao je popriličan broj pratilaca, ali se emisija uskoro završava. Vlasnik Pink Media Group Željko Mitrović najavio je da se emisija neće nastaviti. Ova odluka donijeta je na preporuku predsjednika Srbije Aleksandra Vučića zbog nedavnih masovnih protesta protiv nasilja. Mnogi građani smatraju da Zadruga promoviše nasilje, što je podstaklo proteste. Kao rezultat toga, Žejko je odlučio da prekine rijaliti kako bi se pozabavio ovim problemima.

 

Naime , nakon tragičnih događaja u dva nedavna masakra u Srbiji, koji su rezultirali gubitkom 20 života, građani zemlje su izašli na ulice u znak protesta, pozivajući vlasti da preduzmu akciju i riješe problem. Demonstranti su također pozvali na ukidanje rijalitija Zadruga, jer se u njemu pojavljuju pojedinci za koje se zna da su umiješani u kriminalne aktivnosti, uključujući ubistvo, kao i pojedinci koji su jednostavno poznati po tome što su poznati. Aktuelna sezona emisije je usredsređena na Zvezdana Slavinića, koji je osuđen za ubistvo i ozloglašen po svom agresivnom ponašanju, koje je pokazao u brojnim prilikama, uključujući i u Bijeloj kući.

 

Zvezdanovo ponašanje i prema bivšoj supruzi Ani Ćuričić i prema mlađoj ljubavnici Anđeli Đuričić bilo je agresivno, uz fizičko nasilje u obje veze. Često je ulazio u verbalne rasprave i fizičke sukobe sa drugim ukućanima, ali Anđela mu nije dozvoljavala da ulazi u takve svađe. Međutim, tokom jedne svađe sa ukućanima počupao je Anđelu za kosu i izbacio je u dvorište. Kasnije je Zvezdan prevario Anđelu sa Majom Marinković, a kada ga je Maja napala, ošamario ju je. Zbog svog ponašanja i Zvezdan i Anđela su diskvalifikovani iz rijalitija i navodno duguju produkciji 50 hiljada evra zbog kršenja ugovora.

 

Oglasi