EVO KAKO TO IZGLEDA U LONDONU – Trend dosadnih kancelarija i čuvenih kockastih pregrada koje sežu u nedogled brzo blijedi


Novi val uređenja poslovnog prostora preuzima dominaciju, a zasniva se na individualizmu, ličnosti, neobičnoj kreativnosti te izobilju inovacije. Dizajnirana sa pažnjom posvećenom detaljima od strane Liqui Design studija, kancelarija sjedišta Seedrs kompanije odlično se uklapa sa novim talasom.

Ova kompanija sa svojom kancelarijom u Londonu nudi svojim radnicima pametni i intrigantni novi enterijer, koji šarmira nevjerovatnom upotrebom kontrastnih struktura, urođene skandinavske jednostavnosti kao i daškom londonskog šmeka.

Kanape od breze u kombinaciji sa zidom koji ima drvene akcente će vam poželjeti dobrodošlicu kada uđete u ovaj prostor, dok se inovativna upotreba drveta nastavlja i u salama za sastanke te opuštajućem kafeu. Još jedan interesantni ambijent ove kancelarije jest slojeviti i heksagonalni prostor za sjedenje u prostoru kafea, koji doprinosi razigranom i geometrijskom kontrastu prostora.

Oglasi