Proslavljena glumica Eva Ras, uprkos tome što je iskusna dramska umjetnica u devetoj deceniji života, poslednjih godina se opredjelila za povučen način života. Pažljivo bira uloge koje je očaraju i rjeđe se predstavlja u javnosti u odnosu na prethodna vremena. Ipak, nedavno je zaprepastila cijelu naciju kada je na Facebooku podijelila brutalni napad koji je pretrpjela prije deset dana.

 

Glumica je otkrila da i dalje doživljava unutrašnje krvarenje kao rezultat napada. Tokom svog obraćanja, ona je izrazila užasnutost zbog toga što je na meti kriminalaca, što je posebno zapanjujuće s obzirom na njene godine. Nadalje, osudila je pojedince odgovorne za ovo grozno djelo, ističući njihov neuspjeh da prepoznaju neophodnost precizne koreografije u scenama borbi u filmovima i serijama kako bi se garantovala sigurnost svih uključenih. Ona je naglasila mogućnost da glumci angažuju kaskadere za opasnije akcione sekvence.

 

Eva Ras je iznijela informacije o napadu i izrazila sumnju u odgovorne osobe za incident. Napad se dogodio tokom dana, ali je zbog svoje hrabrosti i otpornosti uspjela izbjeći teške povrede. Uprkos tome što se trenutno oporavlja u svojoj rezidenciji, ona ističe nedostatak straha i namjerava da ustraje u dijeljenju svojih uvida o svijetu koji ga okružuje. Eva Ras je poznata po svojoj neustrašivoj prirodi, koju je pokazala hrabrom objavom na društvenim mrežama. Njena izjava naglašava značaj rješavanja nasilja i podrške žrtvama, bez obzira na njihovu dob ili društveni položaj. Dok se bori protiv nepravednog tretmana na koji je naišla, njen glas postaje moćniji, a njena hrabrost i odlučnost služe kao izvor inspiracije za brojne pojedince.

 

Oglasi