ELEGANTNO I MISTIČNO: Ovo je idealno uređenje enterijera za muškarce!

Domovi poznatih arhitekti i dizajnera uvijek imaju poseban šarm, izgled i dekoraciju… jednostavno su stvoreni da impersioniraju svijet i tjera vas da se zaljubite na prvi pogled. Kreativni ljudi obično odmah imaju viziju onoga što žele da naprave i tako uvijek uspjevaju da naprave božanstveno uređeni enterijer bez mnogo truda i vremena, jednostavno su talentovani.

Danas ćemo vam predstaviti jedan veoma muževan stan poznatog italijanskog arhitekte, Masima Adarija. Ovaj dom odiše sa elegancijom i svakako muškim stilom. Ključ ovog enterijera svakako leži u posebnim materijalima, bojama i njohovom kombinacijom.

U ovom slučaju uređenja, ključni materijal koji se koristio u cijelom uređenju enterijera jeste mermer. Crna boja je također dominantna boja u cijelom domu, osim kupatila. Trpezarija odiše elegancijom i veoma je šik bez obzira na to što se nalazi u stanu jednog muškaca. Mesing i drvo stvaraju odličnu harmonišlu kombinaciju u ostatku enterijer.

Ovaj enterijer je primjer kako muški stan i stan u kojem su dominantne tamne boje može da izgleda zavodljivo i predivno.

Oglasi