ELEGANCIJA I LUKSUZ: Zavirite u elegantan historijski stan u Francuskoj!

Što se tiče crne boje znamo da je to boja koja je svjetski hit odkad znamo za modu i uređenje enterijera i da definitivno nikada neće zastarjeti. Crna boja je definitivno boja koja se divno uklapa u svaki prostor, ali u mjeri naravno da bude akcentovana uz drugu boju ne dominantna boja u enterijeru.

Svakako, postoje izuzetci koji koriste crnu boju zidova kao dominantnu boju a ti izuzetci su inače domovi, stanovi i kuće ogromnih kvadratura sa ogromnom količinom prirodne svijetlosti. Takav izuzetak je i ovaj stan koji ćemo vam danas pokazati. On odiše jedintsvenim šarmom sa posebnom dozom elegancije i luksuza.

Stan o kojem ćemo danas govoriti i koji ćemo vam pokazati nalazi se u Parizu u Francuskoj. Defitnitivno je jedan od najljepše uređenih stanova koji se nalaze u centru Pariza. Ovaj stan ima dva sprata u jednoj bitnoj historijskoj zgradi u Parizu.

Ovaj stan je djelo ukrajinskog dizajera Irine Džemstajek sa pomoći Vitalija Jurova. Uz kombinaciju klasičnih dekoracija i savremenog stila uspjeli su napraviti nešto posebno, pogledajte i sami.