All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ELECTROLUX – KUHINJA ZA PROFESIONALCE

loading...

ELECTROLUX – KUHINJA ZA PROFESIONALCE – želite li da pretvorite svoju kuhinju u profesionalno mjesto za pripremanje hrane nalik restoranu


Sudeći po direktoru dizajna kompanije Elektrolux, oni su izabrali materijale i finiše koji se mogu pronaći u onom profesionalnom kontekstu, kao što su nehrđajući čelik i staklo, ali sa vrhunskim, prefinjenim osjećajem za dizajn.

Takođe, sve ove elemente možete da ugradite kako u moderne tako i u kuhinje tradicionalnog stila. Kada smo već kod ovih elemenata, postoji njih devet koji pokrivaju sve od poda do plafona, i imaju širok opseg tehničkih stavki za pripremu, spremanje i serviranje hrane.

Ono što dobijate od ovih kuhinjskih jedinica jeste Combination Oven šporet koji ima precizne temperature za kuhanje i potpunu kontrolu toplote kao i vlažnosti. Sa njim možete izabrati spremanje hrane na regularnim temperaturama, pari, vatri ili obome. Blast Chiller, sa druge strane, jako efikasno hladi vašu hranu, koju možete staviti u frižider odmah po vađenju iz rerne. Vacuum Sealer predstavlja najvažniju komponentu koja ne pušta vazduh i omogućava idealno čuvanje svih namirnica, hrane ili pića.

Tags: , , ,

Related posts

Leave a Comment

Top