ELASTIČNI PLAFONI – atraktivni i veoma pouzdani!

Ukoliko preferirate na plafonima interesantne motive i crteže, elastični plafoni su onda najbolje rješenje da ostvarite tako nešto.
Elastični plafoni se prave od veoma čvrste PVC folije, koja se pomoću specijalnog postupka navlači na pripremljenu konstrukciju rama. Struktura se zatim postavlja na bazni plafon, ili na obodu prostora gdje se planira montaža. Kao rezultat, dobit ćete idealno ravnu i jednoobraznu plafonsku površinu. Elastični plafoni se primjenjuju prije svega, zbog toga što su pouzdani , postojanosti, dugotrajnosti kao i privlačnog izgleda.

dizajnidom15

elastični plafoni

Elastični plafoni su tako praktični jer uspješno, brzo i bez prljavih radova, sakrivaju sve defekte i neravnine prisutne kod baznih plafona, kao i kompletan vidni razvod elektro i svih drugih vrsta instalacija. Nepromočiva i vodootporna folija izdržava čak i do 100 litara vode po metru kvadratnom.

Zahvaljujući tom sastavu uz elastične plafone nećete imati  neprijatnih iznenađenja zbog poplave u stanu nesavjesnih komšija. Takođe, zauvijek je rješen problem plesni i buđi u sanitarnim prostorijama.
Materijal od koga su napravljeni ovi plafoni je veoma  lak, negoriv i što je najvažnije ne oslobađa toksične gasove.

dizajnidom18

dizajnidom16

Oglasi