Popularna folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović je istaknuta ličnost u muzičkoj javnoj sceni našeg regiona. Njen privatni život izazvali su veliku pažnju medija i javnosti, zbog čega su njena djeca, sin Veljko i ćerka Anastasija, dobili značajnu medijsku pažnju. Prateći stope svoje majke, Anastasija je krenula na sopstveni muzički put, koji je stekao brojne pratioce na raznim društvenim mrežama.

 

Način života porodice Ražnatović zaokupio je pažnju medija. Prije samo dva mjeseca, mediji su objavili rođenje Cecinog drugog unuka, Krstana. Ubrzo nakon toga, javnost je obavještena o Anastasijinoj trudnoći i vijesti da očekuje djevojčicu. Zbog čekanja na stalni boravak u Španiji, Anastasija nije mogla da prisustvuje rođenju svog nećaka Krstana. Anastasija i njen pa rtner, fudbaler Neman Gudelja, već su počeli pripreme za dolazak njihove prve bebe opremanjem svoje vile.

 

Naime, poslednjih dana iz Sevilje su stigle žalosne vijesti, posebno u vezi sa prekidom Anastasijine trudnoće. Nemanja je ovu vijest objavio putem svog Instagram profila i priznao teško vrijeme kroz koje prolaze, ali je izrazio uvjerenje da će njihova ljubav savladati sve prepreke. Međutim, Anastasia je odlučila da zadrži privatnost deaktivirajući svoje profile na društvenim mrežama, što ukazuje na njenu želju da pati i da se nosi u samoći. Ipak, Anastasija je dobila nepokolebljivu podršku svog partnera Nemanje, porodice i prijatelja. Vijest je šokirala, pogotovo jer je Anastasija prije nekoliko dana proslavila svoj 25. rođendan. Koliki je njen emocionalni stres samo njoj je poznat. Ceca je još u Srbiji, ali se očekuje da će uskoro otputovati u Sevilju da bude sa kćerkom.