Darko Lazić popularni pjevač široj publici se prvi put predstavio u popularnom muzičkom takmmičenju Zvezde Granda i od tada su mu svi predviđali blistavu karijeru. Međutim, Darko je postao poznat po skandalima koje pravi nego sa svojim pjesmama. Uvijek je vodio turbulentan i buran život , a od tada se nikako nije promjenio.

 

Darko je ranije bio u braku sa koleginicom, pjevačicom Anom Sević u koju se zaljubio tokom takmičenja. Ubrzo nakon završetka takmičenja, vjenčali su se i u svoje život im je došla kćerka. Međutim, brak nije potrajao, a Darko je prešao u novu vezu sa Marinom. Zajedno su dobili sina i bili su u dugogodišnjoj vezi sve dok se na kraju nisu razišli. Marina je navodno bila frustrirana Darkovim oklijevanjem da se skrasi i prihvati posvećeniji način života, što je dovelo do kraja njihove veze.

 

Darkov ljubavni život bio je buran u posljednje vrijeme, a njegove veze završavaju dramatično. Nedavno je raskinuo sa Marine, da bi ubrzo ušao u novu vezu sa Bararom Bobak. Međutim, i ta se veza loše završila, a Bobak je u jednom intervjuu otkrila da je potražila terapiju nakon što je bila sa Darkom. Uprkos tome, Darko nije gubio vrijeme da započne novu vezu sa Katarinom, sa kojom je ranije izlazio. Katarina se na društvenim mrežama hvali kako je uspjela da smiri pjevača, ali su nedavno na aerodromu imali dramatičan incident kada je Darko pomislio da je izgubio prtljag. Naljutio se i vikao, izazvavši scenu, ali se ispostavilo da je pogriješio. Katarina ga je čekala dva sata i čak je zamolila policiju da je odvede do njega da vidi šta nije u redu. Na kraju se pokazalo da je Darko napravio grešku, što je dovelo do nepotrebne drame.