Dragana Katićje, poznata srpska voditeljka, stekla je ogromnu popularnost u svojoj oblasti zahvaljujući izuzetnoj profesionalnosti i upečatljivom izgledu. Kroz svoju karijeru postala je poznata po svojim suptilnim poboljšanjima, do te mjere da čak ni oni koji je poznaju ne mogu precizno identificirati bilo kakve promjene u njenim fizičkim osobinama. Kao voditeljka veoma gledane emisije “Nikad nije kasno”, ona pokazuje izuzetnu posvećenost održavanju zdravlja i ljepote kože lica i tijela.

 

Stalno traži smjernice od medicinskih stručnjaka i kirurga, što je drži u toku s najnovijim dostignućima u neinvazivnim terapijama. Nadaleko je poznato da se aktivno koristi raznim tehnikama poput masaže, primjene voćnih kiselina, pa čak i injekcija botoksa u borbi protiv znakova starenja. Draganin mladalački izgled rezultat je više faktora, što svakako može izazvati zavist kod njenih mlađih kolega. Estetski napredak Dragane Katić tema je o kojoj se često govori iu javnosti iu stručnim krugovima industrije. Redovno dijeli svoje savjete o ljepoti i njezi kože na Instagramu.

 

Jedno od otkrića koje je napravila jeste da je prethodno imala operaciju kapaka. Nedavno je kontaktirala doktora od povjerenja kako bi zakazala još jedan pregled, pokazujući stalno povjerenje u njihove profesionalne vještine. Kako se približavao Draganin odlazak na more, njena glavna briga postalo je stanje stare kože. Kako bi riješila ovu zabrinutost, odlučila se podvrgnuti proceduri biorevitalizacije koja je uključivala injekcije vitamina. Ovaj popularni kozmetički tretman nadaleko je prepoznat među ženama širom sveta, a i sama Dragana je iskusila njegove vidljive transformativne efekte, što ju je navelo da ga toplo preporučuje svim ženama koje žele da održe lep i očuvan izgled tokom starenja.

Oglasi