Već dva dana je glavna tema svih portala razvod poznate folk pjevačice Dragane Mirković a vijest o njemu je došla kao grom iz vedra neba. Naime ona i Toni smatrani su idealnim parom na javnoj sceni koji su zajedno bili skoro četvrt vijeka. S obzirom na brakorazvodnu parnicu koja je u tijeku, neminovno je da će Dragana Mirković i Toni Bijelić morati podijeliti svoju imovinu.U dogledno vrijeme očekuje se da će se bivši emotivni partneri odazvati pozivu suda, gdje će artikulirati svoje želje i iznijeti prijedlog diobe bračne stečevine.Neće se uzeti u obzir činjenica da se pretpostavlja da Marko i Manuela, zajedno sa svoje dvoje djece, posjeduju nekretnine i vozila na svoje ime. Presuda o razvodu obuhvatit će samo sadržaj Draganinog i Tonijevog bankovnog računa i popis imovine koja će biti predmet diobe.

Toni i Dragana, koji su oduvijek smatrani civiliziranim pojedincima, vjerojatno će brzo zaključiti to poglavlje zajedničke povijesti.Kad je riječ o podjeli imovine Dragane Mirković i Tonija Bijelića, šuška se da je na popisu poprilična količina nekretnina i skupih automobila. Nedavna izjava pjevačice da će sav novac potrošiti na koncerte izazvala je rasprave u domaćoj javnosti.

Trenutno se nalazim u stanju financijske oskudice i ne osjećam sram priznati tu stvarnost. Takve su okolnosti vremena u kojem živimo. Moja radna situacija je zadovoljavajuća, a za sve aranžmane kojima svjedočite na koncertima odgovoran sam isključivo ja. Radije radim samostalno bez ikakve vanjske pomoći.

Navela je da je odluku donijela dobrovoljno, istaknuvši da vanjski pritisci nisu igrali nikakvu ulogu. Naglasila je i kako njezina trenutna financijska situacija, iako je prije imala novca, nije povoljna zbog troškova turneje i humanitarnih koncerata.

Tek će se utvrditi je li doista potrošila sve svoje investicije, unatoč svojim tvrdnjama. U sferi braka sva imovina je podijeljena na dva dijela, zbog čega pjevačica pomno pazi na imovinu biznismena.

 

U prošlosti se mnogo spekuliralo o broju i prirodi posjeda bračnog para, a posebno se isticao bečki dvorac koji su obnovili i u kojem su boravili do prije tri godine, a koji se isticao kao glavni konkurent.

Nedavno se doznalo da je vlasništvo nad nekretninom, koja se ranije pripisivala Toniju i Dragani, zapravo višegodišnji ugovor o najmu, koji im daje pravo na povrat.

Nažalost, biznismenov ugled dodatno je stradao kada su se pojavile dodatne pjevačeve izjave koje su otkrile pravo financijsko stanje milijuna, posebice onih iz rane faze njihova braka.

Suprotno Draganovom uvjerenju, ona je opovrgla tvrdnju da se udala za bogataša, već je naglasila da su njezinim zalaganjem došli do sadašnjeg imetka. To nije neuobičajeno, jer u mnogim brakovima žene često preuzimaju vodstvo dok muževi preuzimaju ulogu glave obitelji.

 

Toni, običan čovjek, bio je upravo ono što sam željela za osnivanje obitelji. To je bio moj zahtjev i imao sam puno povjerenje u svoju sposobnost da podnesem sve ostalo. Tijekom svog života dosljedno sam pokazivao svoje samopouzdanje. Poznata pjevačica podijelila je ovo mišljenje prije nego što je nastavila s izjavom:

U Beču je, kao i svi drugi, bio ugodan pojedinac koji je posjedovao impresivno vozilo. Iako nije imao mjesto koje bi nazvao svojim, bili smo odlučni to promijeniti. Cijela je zajednica svjesna neizmjernog truda koji je uložio u svoj brak, ali to je bilo ono što je želio.

Odbacivši izglede da se udam za bogataša i vodim besposličarski život, nisam našla nikakvu privlačnost u tom putu. Oduvijek sam bio poznat kao “lokomotiva” u svom timu, neprestano tjerajući naprijed s odlučnošću. Moj je partner razumio kako ići u korak sa mnom i zajedno smo krenuli u brojne pothvate. No, moram priznati da sam pritom jako riskirala, zaključila je.

Oglasi