Dragana Mirković je jedna od najvećih folk zvijezda u regiji i za nju se nikada nije vezivao nikakav skandal. Ipak sa nekim od svojih kolegica nije bila u dobrim odnosiam a jedna od njih je i Seka Aleksić. Gagin koncert dogodio se netom nakon pomirenja Dragane Mirković i Seke Aleksić.Tijekom jednog od svojih javnih promotivnih predstavljanja, pop umjetnica, koja je svojim nastupima u godinu dana privukla svjetsku pozornost, otvoreno je priznala svoju pogrešku u vezi s Aleksićkom i izrazila želju da s njom obnovi srdačan i suradnički odnos.

 

Razvod Dragane Mirković je danima glavna vijest svih portala. Čarobna bajka koja je osvojila publiku na nacionalnoj televiziji nije završila radosnim završetkom. Dragana Mirković zaprepastila je javnost otkrivši da su ona i Toni Bijelić nakon 24 godine ljubavi odlučili krenuti svatko svojim putem. Međutim, još nevjerojatnije otkriće otkriveno je kada je otkriveno da par odavno više ne živi zajedno.

Sve do jučer vladalo je mišljenje da su blažen i skladan par kojemu se javnost divi zbog svoje sreće.Ipak, tijekom večeri pjevačica je utjehu pronašla u raskoši dvorca u neposrednoj blizini Beča. Nagađalo se je li Toniju na Draganinom koncertu bio i prijašnji suprug. 

Tijekom duljeg razdoblja, veza između Tonija i mene doživjela je značajnu transformaciju, što je dovelo do toga da posljednje tri godine živimo odvojene živote bez zajedničkog stanovanja. Unatoč prisutnosti nepremostivih razlika, uložio sam sve napore da održim jedinstvo koje smo nekada njegovali, motiviran svojom posvećenošću dobrobiti svoje obitelji i vrijednostima koje su mi usađene.

 

Iako su joj djeca izvor utjehe, ona su se odvažila iz obiteljskog gnijezda i više nisu pod njezinim krovom.I Marko i Manuela preselili su se u Beč zbog studija, živeći u različitim stanovima. Ipak, maksimalno iskorištavaju svaku priliku za druženje s roditeljima. Njihova nepokolebljiva podrška bila je vidljiva i na nedavnim koncertima u Beogradu, gdje su svojoj majci pružili najveći poticaj.

Prateći je tijekom regionalne turneje, osigurali su joj društvo. Nakon koncerta u Podgorici, zajedno su se uputili u manastir Ostrog. Uz fotografiju na kojoj su djeca, folk diva je ispisala “Moj svijet, moji sveci”. Nevjerojatno je pomisliti da samo tri dana prije nitko nije mogao pojmiti osobna previranja koja je proživljavala.

Sigurno je da je kod mnogih bilo nedoumica oko izostanka fotografije Tonija i Dragana, kako prije tako i nakon događaja u Beogradskoj areni. Posljedično, počela su kružiti nagađanja koja su ukazivala na to da je problem možda u pitanju.

Nakon razvoda Dragana Mirković je ispunjena tugom, a prema pouzdanim riječima, posebno joj je bilo teško u prosincu kada je preminula Tonijeva majka. Visoko je cijenila svoju svekrvu. Shrvana tugom i golemim utjecajem koji je imala na cijelu obitelj, donijela je odluku odgoditi zakazane koncerte do veljače.

 

Razrješenje svađe Dragane Mirković i Seke Aleksić razveselilo je njihove obožavatelje koji su svjedočili njihovoj dugotrajnoj nesuglasici, a šuška se da je značajnu ulogu u pomirenju odigrao Toni Bijelić.Davno su kružile glasine o sklonosti austrijskog poduzetnika nevjeri, a šuškanja o tome do Dragane su stizala iz više izvora; međutim, nije bila voljna prihvatiti te tvrdnje.

Zbog uvjerenja da drugi prema njoj gaje zle namjere, s ciljem sabotiranja njezina braka i izazivanja kaosa, Mirković je donijela odluku da se potpuno povuče iz javnosti, raskinuvši i određene veze unutar estrade.

Za početak je odlučila prekinuti kontakt sa Sekom Aleksić, koja je navodno priznala da je svjedočila Tonijinoj upletenosti u prijevaru.

Unatoč nedostatku bilo kakvog značajnog dokaza osim pukih nagađanja, mediji su odlučili u potpunosti zanemariti ovu informaciju. Poznate folk dive prekinule su sa zajedničkim nastupima i suzdržale se od razgovora jedna o drugoj i svojoj vezi. Njihova kolektivna šutnja samo je potaknula sve veću sumnjičavost medija.

Kako se bližio koncert i rješavao Draganin razvod, tako je krenulo i njihovo pomirenje, pokazalo se da su nagađanja i nagađanja ipak bila istinita, što su svi ubrzo shvatili.
Dok samo nekoliko pojedinaca posjeduje pravo znanje o tome što se uistinu dogodilo, brojni entuzijasti čvrsto vjeruju da je Toni odigrao ulogu u događajima.

Oglasi