Tina Ivanovič je ostala u mraku zbog velike tragedije. Kako prenose mediji pjevačičina majka je juče tragično umrla od srčanog udara u Vrnjačkoj Banji. Obuzeta tugom i tjeskobom, Tina se srdačnom porukom na društvenim mrežama oprostila od mame. “Mama više nije sa mnom. Zašto si me ostavila mila majko”, napisala je shrvana pjevačica. Sahrana Tinine majke biće u ponedeljak na beogradskom groblju Lešće. U nedavnom emotivnom otkriću, Tina Ivanovič je otvoreno ispričala probleme svog odrastanja. sve se mora otkriti. Mogu reći da moje djetinjstvo nije bilo nimalo lako. Rođena sam u Kosovskoj Kamenici, a 1974. godine preselili smo se u selo kod Velike Plane, gdje su mi živjeli sestra, majka i otac. bio je to novi početak za sve nas, sa novim domom i okruženjem.

 

Dok je moj otac bio zaposlen u građevinarstvu, majka, sestra i ja smo ostali kod kuće. Moj otac je neumorno radio kako bi nas opskrbio i izdržavao najbolje što je mogao. Tina je podijelila svoju emotivnu priču, detaljno navodeći izazove s kojima se susrela tokom svog obrazovnog puta. Morala je pribjeći uzimanju kredita kako bi pokrila troškove kao što su knjige, odjeća i druge osnovne stvari. Sa suzama u očima Tina je izrazila kajanje zbog težine u grudima, ali je priznala da nije vodila nesretan život. Uprkos finansijskim poteškoćama, i Tina i njena porodica imali su dovoljno hrane i pića. Tina je još kao maloljetna postala majka sina Danijela. Međutim, sukobi sa njenim mužem i njegovom porodicom doveli su do privremenog odvajanja od njenog djeteta.

 

Tina je govorila o ogromnim izazovima sa kojima se suočavala tokom tog perioda, podnoseći značajne teškoće. Izrazila je čežnju da vidi svoje dijete, dijeleći priče o tome kako će se voziti do njegove kuće i strpljivo ga čekati, uprkos tome što joj bivši muž i njegova porodica odbijaju pristup. Ove iskrene riječi otkrivene su u prethodnom intervjuu za lokalne medije. Kao prvo, želim da napomenem da je Tina Ivanović (49) vrlo mlada postala majka, ali je nažalost ubrzo nakon rođenja djeteta donjela odluku da ga napusti. Nedavno su naši lokalni mediji posjetili Svilajnac, nekadašnju rezidenciju pjevačice Tine Ivanović, gdje je boravila sa tadašnjim suprugom. Ostatak čitajte OVDJE.

Oglasi