Danas je rođendan Nebojša Gudelj, koji je u braku s Anastasijom Ražnatović povezan.

U čast ovog posebnog dana, Nemanja Gudelj, koji je poznati fudbaler, odlučio je da podeli kolekciju ekskluzivnih fotografija sebe i oca. Nemanja je uz fotografije napisao kratku poruku: “Srećan rođendan šefe!” U proslavi je učestvovala i Anastasija, koja je pozvala da mu čestita rođendanske čestitke i podelila fotografiju sa tribina za uspomenu.

Na fotografiji se vide Nebojša i Anastasija kako vatreno bodre Nemanju. Nebojša, nekadašnji uspješan fudbaler, svoj talenat prenio je na oba svoja sina, dok je njegova kćerka Vanja odlučila da se bavi tenisom. I Anastasija i Nemanja demantovali su sve glasine o njihovoj vezi sa porodicom Gudelj, uveravajući sve da je sve u redu. Kao značajan oslonac u karijeri njegovog sina, Anastasija Ražnatović, Nemanjin svekar, bila je prisutna u svim njegovim poduhvatima. Nebojša je izrazio tugu što više ne živi sa svojom porodicom zbog izazova i odricanja koje se zahtevaju od profesionalnog fudbalera, kao što su vreme izbivanja od voljenih i česta putovanja.

Dok sam igrao profesionalno u Kini, moja supruga Olivera i ćerka Vanja živele su u Holandiji, a naš sin Dragiš je bio sam u Portugalu, sa Nemanjom u Španiji. Iako nas je razdvajala udaljenost, naša srca su ostala ujedinjena. Ovaj period u našim životima je nesumnjivo bio izazovan, ali nam je pružio vrijedna iskustva i ojačao našu porodičnu vezu. Održavanje i njegovanje porodice su neprocjenjivo dostignuće. Težnja za porodičnim i bračnim blagostanjem je od najveće važnosti. Da bi se očuvao brak, mora se posjedovati nepokolebljiv duh, bistar um i odlučno srce. Porodica je sveta institucija, a brak predstavlja svetu zajednicu između dva pojedinca.

Oglasi