All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

DOM KAO IZ ČASOPISA: Uredite dom prema svjetskim dizajnerskim savjetima!

loading...

DOM KAO IZ ČASOPISA: Uredite dom prema svjetskim dizanerskim savjetima!

Prilikom potrage za idealnim uređenjem doma na internetu možemo pronaći dosta suprotnih članaka koji pobijaju jedni druge, na kraju ne budemo ni sami sigurni šta trebamo uraditi a šta ne trebamo.

Sve što ste ikada pročitali o uređenju doma i dizajnu jednostano zaboravite, jer danas ćemo vam pokazati savjete svjetskih dizajnera koji su nam rekli šta trebamo uraditi a šta ne – pročitajte i sami:

NE FALI NIŠTA BIJELIM ZIDOVIMA – Vječito je vladala stigma da zidovi moraju biti određene boje i da bijela boja zidova je dosadna i da je treba izbjegavati.bijeli zidovi su čak idealni za šareno uređenje enterijera jer balansira da ne bude pretrpano.

NAMJEŠTAJ NE MORA BITI ISTI – Nigdje ne piše da sav namještaj mora biti iste boje, istih dimenzija ili čak iz iste kolekcije. Slobodne se poigrajte sa bojama i uređenjem namještaja jer ćete dobiti nesvakidašnji i moderan izgled.

BETON U ENTERIJERU – Dolaskom i postepenim rastom popularnosti industrijskog stila u domovima, beton je posao veoma jak elemenat. Prije se beton u interijeru izbjegavao jer se smatrao dosta hladnim i navodno se govorilo da daje hladnu i tmurnu atmosferu.

 

Tags: , , , , ,

Related posts