Pjevačica Ana Nikolić poslednjih dana bila je u centru pažnje medija zbog navoda o njenoj umiješanosti u upotrebu nedozvoljenih droga. Shodno tome, njeno fizičko blagostanje je navodno ozbiljno ugroženo, ostavljajući njeno tijelo u vidljivim ranama. Kao odgovor na ove optužbe, Ana je hrabro zauzela stav i izjavila svoju čvrstu odluku da takve izjave ne udostoji nikakvim komentarom, jer su potpuno drugačije od istine.

 

Prema pisanju medija, Ana je snosila odgovornost za brojne aspekte svog života, međutim, kada su u pitanju ožiljci i povrede izazvane nedozvoljenim supstancama, teško ju je za to okriviti. Kako je izjavila bliska poznanica Ane za medije, ovi ožiljci su zapravo rezultat pogrešnog laserskog tretmana, nesreće sa kojom se, nažalost, susreću mnoge žene kada žele da podignu svoju mladost i ljepotu. U potrazi za mlađim izgledom, mnogi pojedinci se čak podvrgavaju procedurama koje uključuju sagorijevanje gornjeg sloja njihove kože, što na kraju dovodi do tako ružnih kratera. Očigledno je da je Ana greškom povjerila njegu lica nekvalifikovanoj osobi, podvrgavajući se tako teškim posljedicama kao rezultat ove nepromišljene odluke.

 

Otkriveno je da se ovaj problem ne može riješiti samim novim tretmanima. Za to je potrebna stručnost renomiranog dermatologa koji može pružiti neophodan tretman kako bi spriječio potencijalne infekcije. Ana je potražila medicinsku pomoć i sada je na dugotrajnom liječenju, jer njeno stanje ne može da se izliječi za nekoliko mjeseci. Mora se obratiti najveća pažnja da se izbjegne bilo kakav ožiljak. Dodatno, važno je napomenuti da stres i nezdrav način života mogu pogoršati situaciju u takvim slučajevima. Vrijedi spomenuti da uznemirujuća situacija traje cijeli dan otkako je video koji prikazuje kratere na Aninom licu postao viralan na raznim platformama društvenih medija.

Oglasi