Malika Raja, žena milionera iz Dubaija, često deli svoj luksuzni način života na društvenim mrežama. Objavljuje slike i snimke iz skupih restorana i tokom šopinga, ali ističe da ovaj način života ima i svoje izazove.

Na jednom od snimaka, Malika se nalazi u zadnjem delu automobila pored svog sina koji spava. Ona pita muža da li može da sedne napred, ali on odbija, tvrdeći da je njen posao da čuva dete.

U drugim prilikama, Malika se požalila na stres, ističući da njen milionerski suprug daje samo 70.000 evra džeparca dnevno.

@malaikahraja

Replying to @Nuu_Gumede being a dubai housewife has its pros and cons ✨ #mumlife #dubai #dubaihousewife #dubaibling #stayathomemom #dubaiblingnetflix #housewifelife #housewife #mumsoftiktok #dubaibling💍

♬ original sound – Malaikah 💖

Ova priča je izazvala različite reakcije među korisnicima društvenih mreža. Neki podržavaju Malikin luksuzni stil života, dok drugi smatraju da ima pravo da se požali na stres, bez obzira na bogatstvo.

Ipak, drugi snimci pokazuju da Malika ima slobodu da sedne napred u automobilu i da vozi, sugerišući da njen život nije uvek tako glamurozan kao što se čini na društvenim mrežama.

 

Oglasi