Anastasija Ražnatović ponovo je zadobila pažnju domaćih medija, ovoga puta zbog bavljenja pop muzičkom scenom i romantične veze sa Nemanjom Gudeljom. Ova talentovana mlada estradna zvijezda, na tragu svoje slavne majke Cece Ražnatović, svojom muzikom i vezom sa Nemanjom Gudeljom zainteresovala je javnost. Mediji su posebno isticali njihovu vezu kada je Gudelj zaprosio Anastasiju i dokumentovali trenutak na Instagramu.

 

Anastasija i Nemanja su donijeli odluku da zajedno otputuju u Kadiz na luksuzan odmor. Imaju reputaciju po dijeljenju fotografija i ličnih podataka na društvenim mrežama, što je samo povećalo radoznalost javnosti za njihovu vezu. Anastasija je oduševila svoje obožavaoce objavljivanjem fotografija na svojoj Instagram stranici hotela u kojem borave, pokazujući njegov zapanjujući pogled na okean.

 

Nakon privatne ceremonije na Ibici kojom su objavili svoje zaruke, par je koristio društvene mreže kako bi podijelio svoje radosne trenutke sa svojim pratiocima. Anastasija je izrazila namjeru da usvoji prezime svog partnera Nemanja Gudelj. Iako su prihvatili srpsku tradiciju, među njihovim sljedbenicima su se pojavile spekulacije koje sugerišu da se par možda već vjenčao u tajnosti i da im je putovanje u Kadiz poslužilo kao medeni mjesec. Osim što je potomak renomirane folk pjevačice, Anastasijina muzička karijera i javni život plijeni značajnu pažnju, što je dovelo do toga da mediji pomno prate svaki njihov korak i izazivaju dodatno interesovanje šire javnosti.

Ova mlada pop zvijezda postala je nezaobilazna tema u medijskoj sferi, a svaki njen postupak i objava na društvenim mrežama postaju informacija vrijedna vijesti koja ubrzano kruži među njenim obožavateljima i širom javnosti. Njeno pojavljivanje u muzičkoj industriji, inspirisano karijerom njene majke, privuklo je značajnu pažnju.

Oglasi