All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

DJELIĆ SVEMIRA U VAŠOJ SPAVAĆOJ SOBI

loading...

DJELIĆ SVEMIRA U VAŠOJ SPAVAĆOJ SOBI – moramo priznati da ljudi, budući da su kreativna stvorenja posebno uživaju u lijepim stvarima

Volimo dobru muziku, lijepu umjetnost te brojne druge stvari koje su estetski zadovoljavajuće. Naša fascinacija svijetom oko nas kao i beskonačnim svemirom je zaista očaravajuća i sveprisutna.

Mi jednostavno pronalazimo inspiraciju u svemu onome što nas okružuje, bilo ono poznato ili nepoznato. Sada, uz nove Galaxy Bedding posteljine, možete unijeti i komadić svemira u svoj dom.

Udobna i unikatna, Galaxy posteljina će vam bukvalno omogućiti spavanje među zvijezdama. Umjetnički predstavljena spirala galaksije je jednostavno odličan dodatak za svaku spavaću sobu.

Iako umjetnička, galaksija koja je predstavljena na ovoj posteljini je ustvari naš najbliži galaktički komšija, Andromeda Galaxy. Donja strana prekrivača je u potpunosti crna, ali ipak doprinosi estetici vaš spavaće sobe.

Pored vrhunske estetike, ova posteljina je napravljena od 100% pamuka, te sa 400 niti. Jedan set sadrži pokrivač i jednu ili dvije jastučnice, čija veličina zavisi od vaše narudžbe.

Tags: , , , ,

Related posts