DJEČIJI KREVET U OBLIKU KUĆICE – centralna pozicija ove sobice jeste krevet koji je dizajniran tako da djetetu razigra maštu


Dječije sobe ne bi trebalo samo da su samo funkcionalne, već i dekorativne kako bi bile u skladu sa potrebama dječice. Ponekad je teško spojiti funkcionalnost sa dječijim željama pa je zato bilo izazov uraditi enterijer sobe od samo 7 kvadrata. Ona je podeljena u 3 zone, a najveći dio predviđen je za igru sa obzirom na to da je dječija soba rađena za djevojčicu od 3 godine.


Najupečatljiviji elemenat sobe jeste masivan krevet koji se proteže cijelom širinom sobe. Pošto je želja investitora bila da se on napravi u obliku kućice, to je postignuto tako što su napravljena sklopiva vrata koja izgledaju kao fasada dok garnišna ima ulogu krova zamišljene kućice. Sav namještaj urađen je po mjeri od medijapana.


Prednji dio kreveta urađen je u policama, koji su ujedno i čela fioka koje se nalazi ispod kreveta. Uzglavlje kreveta je tapacirano u bijelu eko kožu dok su dekorativni jastuci dali posebnu notu cijelom ambijentu.