All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

Dizajn i uređenje enterijera: Sedam MODERNIH načina za uređenje SPAVAĆE SOBE

loading...

Dizajn i uređenje enterijera: Sedam MODERNIH načina za uređenje SPAVAĆE SOBE

Svaku noć spavamo u našoj spavaćoj sobi tako da joj moramo posvetiti posebnu pažnju, posebno ako ne spavamo sami i dijelimo naš krevet sa voljenom osobom.

Iako gosti ne borave u ovoj prostoriji i iako je ‘sakrivena’ od očiju to ne znači da ne treba da lijepo izgleda i da nema moderan izgled.

Ako ste u potrazi za raznim idejama za uređenje spavaće sobe, na pravom ste mjestu. Danas smo pronašli i izdvojili sedam načina za uređenje spavaće sobe na moderan način i mislimo da ima po nešto za svačiji ukus.

Iako većinu vremena provodimo spavajući po noći, morate voditi računa da imate dovoljno svjetlosti. Soba će izgledati lijepše a dobit će i jedan plus za mirniju atmosferu.

Ako se odlučite da farbate zidove spavaće sobe u tamniju boju, dobro razmislite. Ovo je ipak dobra odluka za veće spavaće sobe sa više svjetlosti. Ako imate manju prostoriju sa malo svjetlosti onda nemojte to da radite. Soba će onda izgledali malo i osjećat ćete se neugodno.

Možda ste ipak ljubitelji modernijeg uređenja. Poigrajte se sa neutralnijim bojama i sa različitim tapetama. Ne možete tu nikada pogriješiti.

Spavaća soba ne mora uopšte biti komplikovana, jednostavno uparite namještaj, dodajte neki običan tepih i to je to.

 

Tags: , , ,

Related posts