Glumica Lidija Vukićević, poznata po ulozi Violete u popularnoj seriji Bolji život, potvrđuje da godine ne poznaju granice. I u svojim sedamdesetim Lidija ostaje zadivljujuća ljepotica, koja svojim besprekornim i pažljivo održavanim izgledom plijeni pažnju onih koji je vide i izaziva zavist kod mlađih vršnjaka. Nakon razlaza sa suprugom sportistom, Lidija je prigrlila užitke života, krenula na česta putovanja i oduševila pratioce na Instagramu svakom fotografijom u kupaćem kostimu koju je podijelila. Ova darovita glumica, koja je nedavno proslavila svoj 61. rođendan, nastavlja da izaziva ograničenja i konvencije povezane s prirodnim procesom starenja. Dok je uživala u opuštajućem odmoru duž crnogorske obale, Lidijina fotografija na plaži ostavila je i muškarce i žene u stanju strahopoštovanja.

 

Obasipajući komplimentima sa svih strana, dame joj iskazuju i divljenje, jer Lidijina privlačnost nema granica. Lidija je nedavno podijelila blistavu fotografiju na kojoj je u jarko crvenom kupaćem kostimu ukrašenom bijelim detaljima. U provokativnoj i prkosnoj pozi, ona sjedi na ivici kreveta na plaži, pokazujući svoje nevjerovatne obline. Njen bikini jedva je pokrivao njene obilne grudi, a njene zgodne noge bile su u centru pažnje.

 

Publika nije mogla a da se ne divi njenom zavidnom struku, koji je osporio njen mladalački izgled. Prekrivajući lice naočarima za sunce, uživala je u pažnji dok je njeno preplanulo tijelo blistalo uljem za sunčanje, ostavljajući muškarce na plaži opčinjene njenim čarima. „Prepuna sreće“, „Neverovatno savršena i prijatna za oko“, „Da li je ona uopšte stvarna?“ uzvikivali su njeni vjerni fanovi.LIdija Vukićević, dugogodišnja omiljena glumica, rijetko otkriva informacije o svom ličnom životu. Iz onoga što se može primijetiti na platformama društvenih mreža, jasno je da ova zanosna Afroamerikanka vodi energičan i zadovoljavajući život.

Oglasi