Milan Milošević, poznati televizijski voditelj, oduvek je govorio o nepokolebljivoj podršci svoje majke.

Dugo je bio stalni na TV Pink, ali je na kraju odlučio da traži nove izazove. U nedavnom intervjuu, on je govorio o najtežim trenucima u svom životu i događajima koji su imali dubok uticaj na njega. Među njima je i tragični gubitak njegovog brata Nenada, koji je sebi oduzeo život pre više od dvadeset godina. Nenad, koji je bio oženjen Milanovom majkom od svoje šeste godine, odrastao je sa Milanom i njihovom porodicom. Nenad je 1999. godine izvršio samoubistvo u zatvoru, ostavivši za sobom cedulju koja je govorila o njegovoj nesposobnosti da podnese nepravde kojima je bio izložen.

Milan je u intervjuu za “Hype” otkrio da je njegov brat Nenad pogrešno osuđen za učešće u trgovini oružjem. Iako je Nenad bio umešan, pravi krivci sa sredstvima uspeli su da izbegnu krivično gonjenje. Iskustvo je bilo tragično i ostavilo je dubok uticaj na Milana i njegovu porodicu. Nažalost, zbog finansijskih ograničenja, Milanova majka nije mogla da angažuje advokata za Nenada, koji se sam branio na sudu. Istraga je trajala dve godine, a na kraju je Nenad dobio 13 godina zatvora. Tragično, on je sebi oduzeo život ubrzo nakon presude, ne mogavši ​​da podnese ishod. Gubitak je duboko osetila i Milanova majka, koja je bila u bliskoj vezi sa Nenadom. Voditelj rijalitija “Zadruga” Milan dobio je otkaz, na veliku žalost razočaranih gledalaca.

Kružile su brojne spekulacije o njegovom otkazu, ali je Milošević od tada istupio da ponudi objašnjenje. Sa svoje strane, pomirio sam se sa situacijom koja se dogodila između mog poslodavca i mene, i zajednički smo se dogovorili da detalje čuvamo u tajnosti. Da budemo jasni, nisam se zamolio da me Pink ponovo zaposli, niti mi je ponuđena prilika da se vratim, niti sam otpušten; radije, odlučio sam da dam ostavku na svoju funkciju i podneo sam ostavku.
Tokom cijele sezone nije bilo uobičajeno da Milan ima bilo kakvih nesuglasica, ali on priznaje da su krenuli dalje. Trenutno traži novu i inovativnu priliku. U početku, kada je odlučio da podnese ostavku, vjerovao je da se nikada neće vratiti. Međutim, priznaje da niko ne može predvidjeti budućnost. Svi smo zamenljivi, a Milan nema potrebu da govori loše o onima koji su mu obezbedili sve što ima. Milan kao razloge svoje odluke navodi kombinaciju finansijskih, zdravstvenih i problema u noćnoj smjeni. Voditelj otkriva da noću sjedi i do sedam sati, te da više nije mogao izdržati fizički i psihički napor. Šta mislite o Milanu?

Oglasi