DANSKI DOM: Bijela bajka sa notom minimalizma u uređenju enterijera!

Danska je zemlja u Skandinaviji koja naravno u svom enterijeru najviše koristi nordijski i skandinavski stil koji i dolikuje njihovoj kulturi i običajima. Skandinavski stil iako je omiljen širom planete, ovdje ima svoju posebnu primjenu i drugačiji izgled. Kako može skandinavski stil izgledati drugačije?

Svaki stil može izgledati drugačije u zavisnosti gdje se primjenjuje i kako se primjenjuje. Današnja tema bit će upravo jedan tipičan danski dom koji nas je oduševio sa svojim jednostavnim uređenjem.

Iako skandinavski stil nije komplikovan ni pretežak stil, ovdje je dosta pojednostavljen sa dozom minimalizma koja čini prostor i cijeli enterijer dosta svježim. Dodatnu svježinu također čine bijeli zidovi sa mnogo prirodne svijetlosti što čini prostor većim nego što jeste ali i kompaktinijim.

Boja podova daje prirodan kontrast ukupnoj bjelini ovog stana i daje topal podton cijelom enterijeru. Pogledajte kako izgleda tipičan danski dom koji se ne razlikuje dosta od ostalih domova u toj regiji!

Oglasi