Ukoliko vjerujete da imaju magični datumi za 2023. godinu, onda je to po astrolozima 20. maj kada je mlad mjesec u Biku. Upravo tog dana počinje novi ciklus Mjeseca. Ova planeta u astrologiji je poznata po svojoj velikodušnosti i velikim poklonima. Svi znakovi će doživjeti finansijski procvat.

 

Ovan
U ovom periodu dobijate veliko povećanje plate , ili će se desiti proširenje posla koje će dovesti do toga da prilično uvećate bogatstvo. Raste vam ugled u društvu a neki će shvatiti koliko su jako i uspješni. Kreće nova etapa u životu ali ne brinite to je sve ono o čemu ste sanjali.

Bik
Okrećete novi list, Jupiter i još pet planeta u sazviježđu Bika će vas bukvalno staviti u centar pažnje. Vjerovatno ćete započeti neki važan ciklus u životu , možda ćete dobiti bolji status u društvu , ili bolju poziciju na poslu.

 

Škorpija
Upoznat ćete neku vedru , kvalitetnu osobu koja je uspješna i sa kojom postoji velika šansa da uđete u vezu. Isti mlad Mjesec je povezan sa poboljšanjem radnog okruženja , možete dobiti novi , bolji ugovor o radu. Zauzete škorpije će započeti neki novi važan ciklus u vezi moguće je da ćete se vjenčati. Postoji mogućnost da ćete staviti tačku na vaš brak.

Jarac
Ukoliko već niste, postoji mogućnost da ćete pokrenut novi biznis ili ćete zaraditi od nekog hobija. Velika je vjerovatnoća da ćete se i zaljubiti. Poznanstvo sa uspješnom osobom dovest će prvo do rada na zajedničkom projektu a potom i do romanse Jarčevi koji sanjaju o trudnoći , mogla bi se ostvariti želja.