Dalila Dragojević postala je istaknuta ličnost u javnosti nakon pojavljivanja u petoj sezoni rijalitija Zadruga, privlačeći pažnju i obožavatelja i kritičara svojim kontroverznim ponašanjem tokom svog boravka. Od brojnih skandala koji su se odigrali, možda je najšokantnija bila njena nevjera tadašnjem suprugu Dejanu Dragojeviću, pošto je ušla u novu romantičnu vezu sa Filipom Carom. Ova burna zajednica ubrzo je postala predmet intenzivne medijske kritike, zadivljujući gledaoce koji su nestrpljivo pratili preokrete i preokrete koji se odvijaju pred njihovim očima.

 

Nakon izlaska iz rijalitija, Dalila i Filip su pokušali da održe svoju vezu; međutim, nisu uspjeli postići trajno pomirenje i nastaviti zajednički život. Ovaj ishod nije bio iznenađenje za brojne pojedince koji su svoju vezu doživljavali kao neodrživu. Nedavno je Dalila gostovala u popularnoj emisiji “Narod pita” uz Anđela Rankovića. U emisiji je imala priliku da se pozabavi pitanjima koja su postavljali gledaoci. Tokom svog pojavljivanja otvoreno je razgovarala o svom ocu Husi Mujiću i bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću. Dalila je izrazila iskrenu nadu da njeni postupci neće nanijeti bol njenoj porodici i istakla želju da se iskupi za vrijeme koje je provelo u rijalitiju. Pored toga, napomenula je da je njen otac bio blizak sa Dejanom, ali je njihov odnos pretrpio značajne promiene nakon događaja koji su se odigrali u rijalitiju.

 

Sada, sa najavom sedme sezone rijalitija Zadruga, interesovanje javnosti raste. Kruže spekulacije o novim učesnicima, kako onima koji se prvi put pojavljuju u emisiji, tako i onima koji su već poznati iz prethodnih sezona. Mnogi su znatiželjni hoće li se Dalila vratiti u rijaliti. O ovoj temi se naveliko raspravlja među fanovima i medijima, a tek će vrijeme pokazati hoće li ona zaista učestvovati. Isčekivanje nove sezone je veliko jer svi željni otkriti šta nam ona sprema.

Oglasi