Adriana Čortan, veoma prepoznatljiva televizijska ličnost, ostavila je utisak svojim zadivljujućim šarmom i harizmom među srpskim gledaocima. Njen blistavi osmijeh jednom je obasjao ekrane, a neki od njenih nezaboravnih trenutaka su se urezali u kolektivno pamćenje. Jedan od takvih trenutaka bio je i nekonvencionalan susret sa Željkom Joksimovićem, koji je izazvao smijeh kod mnogih. Pored toga, postala je nezaboravna po slatkoj grešci uživo, greškom prevodeći “Novi Sad” kao “Novi Sad”. Neko vrijeme, njen život je izgledao kao bajka, jer je krasila naslove i razgovarala sa poznatim ličnostima poput Viktorije Bekam i Naomi Kembel. Trogodišnja romansa sa Željkom Joksimovićem samo joj je dodala slavu. Međutim, njeno vrijeme sa proslavljenim kantautorom je kratko trajalo, pa se potom 2018. udala za biznismena Nemanju Šimića.

 

Čortanova je svoju trajnu ljubav pokazala tako što je na svom Instagram profilu podijelila isječke romantičnog bijega. Par trenutno uživa u slikovitom grčkom pejzažu i koristi sunčano vrijeme da se podmladi prije nego što krene u nove poslovne poduhvate. Nemanja Šimić je stekao priznanje svojim romantičnim izlaganjima, uključujući i javnu prosidbu Adrijani tokom Džibonijevog koncerta na Kopaoniku. Njihovo veliko vjenčanje u crkvi Svetog Marka plijenilo je pažnju na duži period.

 

Nemanja bez okljevanja otvoreno izražava ljubav prema Adriani, što se vidi na fotografijama na kojima se nježno drže i plešu na palubi jahte. Nasuprot tome, Adriana je iz svoje prethodne veze sa Joksimovićem naučila o posljedicama izlaganja njenog ličnog života javnosti. Stoga pažljivo biraju trenutke da svoju ljubav podijele na društvenim mrežama. Kroz ovo iskustvo Adriana je otkrila važnost zaštite njihove intimnosti tako što će svog partnera držati podalje od pretjerane pažnje javnosti.

Oglasi