Neda Ukraden, poznata pjevačica zabavne muzike, krasila je domaću pop scenu u impresivnom periodu od skoro pedeset godina. Tokom svoje slavne karijere imala je cijenjenu poziciju ženskog ekvivalenta legendarnom Zdravku Čoliću u bivšoj Jugoslaviji. Ne samo da je bila cijenjena zbog svog anđeoskog glasa, već je osvojila i srca mnogih svojim izgledom koji oduzima dah. Neda je utjelovila oličenje ljepote, posjedujući besprijekornu građu koja je sve ostavila u čudu. Čak i do danas, kako je graciozno ušla u sedmu deceniju života, neosporno je da još uvijek odiše blistavim savršenstvom koje je zaista izvanredno.

 

Neda još uvijek ima aktivne nastupe i snima nove pjesme, a može se pohvaliti ogromnom publikom odanih obožavatelja koji masovno hrle na njene koncerte. Porijeklom iz Sarajeva, Neda se preselila u Beograd tokom rata 1990-ih i od tada je ostala tamo nastanjena. Iako je imala samo romantične veze sa jednim muškarcem – znatno starijim Milanom Biblijom, sa kojim ima kćerku po imenu Jelena – Neda se nikada nije preudala i do danas je neudata.

 

Neda ima ogromnu strast prema modi i ostaje u toku sa najnovijim trendovima i inovacijama. U stvari, ona se smatra trendseterkinjom i višestruki modni stručnjaci su je hvalili zbog svog oštrog oka. Odlazak na modne revije za Nedu je redovna aktivnost, a ona uvijek sjedi u prvom redu i često dobija pozive od samih dizajnera. Njeno prisustvo na društvenim mrežama takođe je vrijedno pažnje, jer često dobija upite svojih pratilaca o tome gdje kupuje svoju odjeću. U mlađim godinama Neda je u privatnom životu uživala u kratkim šorcevima, ali ih je elegancijom i gracioznošću uspjela nositi.

 

Oglasi