Sin najpopularnije ojevačice Cece Ražnatović, Veljko Raćnatović nedavno je postao otac po drugi put. Supruga Bogdana mu je prije skoro 2 mjeseca donijela njihovog drugog sina koje su dali ime Krstan. Veljeko je važio za jednog od najpoznatijih neženja u Srbiji , a sada je pravi porodičan čovjek koji se brine za porodicu i ništa mu nije nepoznato , pa se većinom on brine o malom Krstanu, hrani ga , presvalači kupa dok se Bogdana oporavlja od carskog reza.

 

Veljko je nedavno za domaće medije otvorio dušu te rekao da je kao mladić doživio saobraćajnu nesreću na Kipru. Naime, u toj saobraćajnoj nesreći malo prije nego je Veljo krenuo u školu , odnosno nakon ljetnog raspusta , a tada je imao samo 15 godina.

 

Pao sam sa motora u Kipru , prije neg sam krenuo u školu . Prvih šest mjeseci škole sam bio invald . Samo sam gledao kako ću ruku aktivirati . Imao sam 80 metalnih heftalica u ramenu – Ispričao je Veljko pružajući ruku koju je tada povrijedio.

 

Veljko je rekao da je bio sa kumom i pao sa motora , te da ga je udario Land Rover u glavu , a branik ga je isjekao i napravio veliki rez debljine 2 mm od glavne vene. Čudno je da je ostao živ kakve je povrede imao. Rekao je da mu je i dio uha otpao ali su ga ponovo prišili te on danas ne osjeća ni dio uha. On je rekao da je neposredno nakon nezgode probudi se u lokvi krvi na podu ali je vrlo brzo izgubio svijest i sljedeće čega se sjeća da je se operisao operisan.