Publika je razvila snažnu naklonost prema poznatoj voditeljki Dušici Jakovljević, koju pomno prati. Postala je sinonim za rijaliti Zadruga i sada je njegov zaštitni znak. Osim redovnog ažuriranja vIJesti, Dušica svoje pratioce obavJeštava o napretku njene rinoplastike. Nažalost, došlo je do komplikacija koje su izazvale zabrinutost među njenim brojnim pratiocima.

 

Naime, Dušica Jakovljević već nekoliko sedmica ima poteškoća zbog nedavnih operacija nosa. Dušica je prije operacije sinusa bila podvrgnuta nekoliko preliminarnih tretmana. Nedavno je otvoreno podijelila intimne detalje o svojim trenutnim emocijama, objavljujući ih na raznim platformama društvenih mreža.

 

Iako je naišla na poteškoće tokom preoperativnih pretraga, Dušica je rekla da njeno iskustvo nije baš idealno. Ipak, prenijela je svoje zadovoljstvo i zahvalnost na izuzetnoj brizi medicinskih stručnjaka, kao i zahvalnost što je pod vodstvom pravih profesionalaca. Dušica je podvrgnuta specifičnoj proceduri za korekciju devijacije nosa, a nedavno je donijela odluku da se podvrgne još jednoj operaciji radi rješavanja dugotrajnog problema. Prije intervencije bila je podvrgnuta pretragama, a po dobijanju rezultata ustanovljeno je da stanje nije optimalno. Ipak, Dušica ima potpuno povjerenje u tim ljekara, koji su već uspješno obavili nekoliko zahvata, i vjeruje da je u sposobnim rukama. Budući da je aktivno prisutna na društvenim mrežama, Dušica je odlučila da nakon procedure podijeli nekoliko fotografija sa svojim pratiocima. Iz omotanog nosa vidljivo je da joj je tolika količina gaze vjerovatno neugodna. Dušica se i dalje svom nada brzom oporavku, a sa zadovoljstvom je našla pozitivne komentare podrške publike ispod fotografija. Koje je vaše mišljenje o ovoj poznatoj voditeljici Dušici ?

 

Oglasi