Kao što vidite, naša tema za danas je ljetovanje, koje je u posljednje vrijeme privuklo značajnu pažnju, tačnije od početka ljetnje sezone. Gotovo svaki dan imamo priliku otkriti nešto fascinantno. Oni sa sredstvima već su uživali u svojim omiljenim plažama, dok su drugi pronašli svoje rješenje i alternativu u obližnjim bazenima za opuštanje i zabavu.

 

Svjesni smo da su Hrvatska i Crna Gora omiljene destinacije za putovanja građana Srbije, a da su Turska i Albanija takođe sve popularnije u poslednje vrijeme. Uz pomoć interneta sada možemo unaprijed prikupiti informacije o smještaju, cijenama usluga i drugim bitnim detaljima. Shodno tome, turista je donijeo odluku da podijeli sliku računa o restoranu, konkretno iz Ksamila, koji je veoma traženo ljetovalište u južnom regionu Albanije, u okviru grupe pod nazivom “Odmor u Albaniji”.

 

Osim što je dao detaljne upute do restorana, odvojio je vrijeme da opiše ukusan ručak koji su imali. Njihov obrok se sastojao od izdašne porcije od jednog kilograma školjki, pola kilograma lignji i pola kilograma gambora, uz dvije ukusne grčke salate i osvježavajuće piće. A najbolji dio? Sve ove poslastice stigle su po neverovatno pristupačnoj ceni od samo 3.370 leka. Da pogledamo u perspektivu, s obzirom na sličnu vrednost albanske valute kao i srpski dinar, njihov izuzetan ručak iznosio je svega 3.403 dinara. Očigledno zadovoljan njihovim iskustvom u restoranu, nije mogao a da ne izrazi svoje krajnje zadovoljstvo svime što su imali u restoranu. U stvari, toplo ga je preporučio svima koji planiraju posjetu odmaralištu. Voljeli bismo čuti vaše mišljenje o ovom izvanrednom iskustvu u restoranu, pa nemojte oklijevati da ih podijelite u komentarima ispod.

 

Oglasi