Kada je Dejan J. preminuo na magistralnom putu Miloš Veliki, imao je 53 godine. Prije fatalne nesreće, napisao je nekoliko melanholičnih postova na svom Facebook profilu za koje se činilo da su nagovještavali njegovu smrt.

Jedna takva objava objavljena je samo dva dana prije njegove smrti. Važno je iskazati ljubav i divljenje osobi dok je još živa. Verbalne afirmacije su značajnije kada ih može čuti sama osoba umjesto njenog pamćenja. Podrška individualnim težnjama i principima dok su živi i zdravi je ključna umjesto čekanja da više ne budu prisutni. Umjesto da nudimo hvalospjeve i cvijeće na sahrani, bilo bi smislenije ponuditi nježan dodir, stisak ruke ili ljubazan pogled dok je osoba još s nama.

Dejanove završne reči, objavljene na njegovom Fejsbuk profilu neposredno pre njegove smrti, ističu dirljiv osećaj. Njegovo posljednje ažuriranje statusa stiglo je sa stranice “Muftijev Amanet”, postavljajući pitanje zašto je toliko ljudi nesretno i nezadovoljno. Video koji je podijelio nas je molio da ne čekamo da bude prekasno da pokažemo ljubav, dobrotu i podršku našim najmilijima. Tragično, prethodnog popodneva na magistralnom putu Miloš Veliki kod Jakova, u blizini beogradskog obilaznice, dogodila se saobraćajna nezgoda. Dejan je, vozeći fijat punto u suprotnom smeru ka Beogradu, izazvao nesreću, pri čemu se automobil zapalio. Nenad K. (40) nalazio se na suvozačevom mestu, a nakon nesreće je prebačen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra.

Vozač “hjundaija” Dragoslava P. (30) je nakon udesa bila pri svesti i prevezena je u KBC Zemun na lekarsku pomoć. Stravičan incident snimljen je na video snimku koji prikazuje trenutak kada se Dejan J. (53), vozeći fijat punto, sudario sa drugim vozilom, pri čemu se njegov automobil zapalio i potpuno izgoreo. Tragično, Dejan J. je izgubio život u nesreći. Dejanova ćerka je u oproštajnoj poruci koja parali srce molila prijatelje da ne zovu njegov broj telefona u svetlu nesrećnih okolnosti. Ona je objavila da joj je otac preminuo usljed teške saobraćajne nesreće koja se dogodila 3. septembra.

Brojni pojedinci izrazili su svoje simpatije u odeljku za komentare ispod ove objave. Dejan J. je bio praktičar terapeutske masaže. Njegov način oglašavanja bio je prvenstveno putem društvenih mreža, gdje je često objavljivao najave pozivajući ljude da zakažu sastanke kod njega. Bio je i aktivan član raznih društvenih mreža. Na žalost, samo dan prije prerane smrti, on je na društvenim mrežama oglasio prodaju svog “fijata punta” za 700 eura. U oglasu su bile fotografije automobila iz svih uglova, a sadržale su se i informacije o instalaciji plina. Prema našim izvorima, moguće je da je upotreba gasa doprinela da se automobil zapali u nesreći koja je odnela Dejanov život. Zanimljivo je da je samo dva dana pre nesreće Dejan objavio poruku kojom podstiče bezbednu vožnju.

Oglasi