Mediji su bili opčinjeni postupkom Ukradena, Nedinog zeta, kada je Nedino ime trajno ispisao na ruku.

Ovaj čin izazvao je radoznalost javnosti šta je motivisalo Pecu da da tako duboku izjavu ljubavi prema Nedi. Međutim, potrebno je samo posmatrati skladnu dinamiku u njihovoj porodici i svedočiti Pecinu duboku naklonost prema supruzi Jeleni i njihovim unucima da bi se shvatilo razloge za njegovu tetovažu. Kao jedini odrasli muškarac u porodici, Peca preuzima ulogu zaštitnika koji brine o većini privatnih porodičnih stvari. On je odan supružnik i njegujući otac, zbog čega ga Neda tako visoko cijeni. Nedino poštovanje prema Peci dodatno je ilustrovano njenim izborom da sav prihod od svog nastupa podeli sa njim i njihovom ćerkom.

Podrška im u svakom aspektu njihovog života, uključujući brigu o unucima, je nepobitna činjenica. Nedina naklonost prema Peci nije nikakva tajna, a zauzvrat, Peca uzvraća tu ljubav kao da mu je Neda rođena majka. To je vidljivo u Nedovoj iskrenoj rođendanskoj poruci njegovom zetu. “Šaljem tople rođendanske čestitke mom voljenom zetu Peci. Draga Peca, želim ti dug i zdrav život ispunjen radošću, uz tvog partnera Jecu i tvoju djecu. Svekrva Neda Ukraden izražava želje od srca tebi iz dubine njenog bića.” Ova iskrena poruka proslavljene pop zvezde uspela je da ga duboko dirne kao nikada do sada. Pored svog luksuznog stana u Beogradu, Neda Ukraden poseduje i izuzetno imanje pored mora. Ova velelepna kuća nalazi se u Boki Kotorskoj, gde pevačica često odmara od svojih nastupa.


Tokom ljetnih dana, Neda Ukraden utjehu pronalazi upravo na ovoj destinaciji, gdje je često uključena u živahna druženja. Ova druženja su poznata po svojoj izuzetnoj prirodi, jer ne uključuju samo Nedino pjevanje već i aktivno učešće svih prisutnih, čime se osigurava da veselje potraje do ponoći. Okupimo se na terasi i zajedno uživamo u ovim radosnim trenucima. Neda je ranije s nama podijelila zamršenosti velikih proslava koje se odvijaju u njenom utočištu mira. Živopisno okruženje krasi živopisno lišće i niz raznobojnog cvijeća, dok njen lični voćnjak krasi dvorište. Unutrašnjost, dnevna soba odiše dahom elegancije sa svojim prefinjenim kožnim nameštajem i toplinom koja izbija iz udobnog kamina.

Espreso ekipa je imala priliku da snimi pevačicu u mirnom okruženju na plaži. Nedin izgled još jednom je prkosio efektima vremena, pokazujući njenu bezvremensku ljepotu i besprijekornu dotjeranost. To je učvrstilo njenu reputaciju jedne od najsjajnijih žena u očima javnosti. Noseći laskavi plavi bikini, naglasila je svoju vitku građu, jasno pokazujući prekrasan preplanuli ten.

Oglasi