Pjevačica Ceca ražnatović je jedna od najpopularnijih pjevačica na našem prostoru. Njena karijera je počela krajem osamdesetih godina , kada je izdala svoj prvi album Ludo srce, a Ceca je tada imala samo 15 godina. Za svoj 18. rođendan 1991. godine objavila je album Babaroga nakon kojeg njena karijera doživljava procvat.

 

Njen privatni život je uvijek bio glavna tema svih medija , a poznato je da se devedesetih godina udala za Željka Arkana Ražnatovića koji je bio član kriminalnog tima. Tada je njena karijera doživjela vrhunac s obzirom da je on u to vrijeme bio utjecajan pa je naredio da se na svim radio stanicama puštaju isključivo Cecine pjesme. Nakon Arkanove smrti , pjevačica se posvetila karijeri i odgoju dvoje djece sina Veljka i kćerke Anastasije.

 

ceca nikada nije komentarisala svoj ljubavni život, ali su je mediji spajali sa raznim poznatim ličnostima, Povezivali su je sa Vladanom Lukićem, prvim igračem crvene zvezde , zatim sa Dejanom Marjanovićem Šabanom pa kasnije i sa Hajrudinom Samardžićem Hajrom, bivšim nogometašem Crvene zvijezde. Poznato je da Ceca snima rijaliti show program po nazovom Ceca i djeca u kojem iznosi sve dealje iz privatnog života. Jedna od komponentni koja je većini izmamila pažnju ali i smijeh je bila kada je Ceca sjedila u mirnom društvu i vrtu i tada ispričala kako ju je jedna situacija preplašila , počela je aritmija , pa tjeskoba i ta nova bolest. Mnogi su vidjeli kako je njena kosa dosta prorijeđena u odnosu na predhodni period. Gledate li ovaj rijaliti show popularne pjevačice , koji se prikazuje na Blic televiziji.