BUCK RASVJETA: O NJENOM KVALITETU SVJEDOČE BROJNE NAGRADE – predstavljamo prelijepe kolekcije svetiljki o čijem kvalitetu najbolje svjedoče brojne prestižne nagrade širom svijeta, a koje su najzad dostupne i na domaćem tržištu

 


Kolekcije su rezultat rada uspješnog srpskog proizvođača rasvjete, kompanije “Buck”, koja se već skoro pune dvije i po decenije bavi dizajniranjem i proizvodnjom rasvjetnih uređaja vrhunskog kvaliteta, dizajna kao i ekološke održivosti.

Kompanija sarađuje sa mnogobrojnim renomiranim industrijskim dizajnerima i arhitektama na razvoju originalnih proizvoda, ali i varijacija već postojećih svjetiljki, kako bi se odlično uklopili u enterijer.

“Buck” je opremio enterijere mnogih poslovnih zgrada, tržnih centara, banaka, zdravstvenih i obrazovnih ustanova, hotela te stambenih objekata širom Zapadne Evrope i Srbije. Koliko su “Buck” svjetiljke technički precizne i inovativne svjedoči i činjenica da se najviše izvozi u Nemačku, zemlju koja je sinonim za vrhunske tehnologije i kvalitet.

Oglasi