Region je ludio od priče o vjenčanju koje se jučer dogodilo u Crnoj Gori. Iako identiteti umiješanih ostaju nepoznati javnosti, jasno je da su muzičke zvijezde odigrale ključnu ulogu u svečanostima. Voditelj Uroš Božić oglasio se na Instagramu kako bi podijelio fotografije jedinstvenog vjenčanja na moru, čije je budžet navodno bio milion eura. Ovako raskošni događaji su rijetki na ovim prostorima i obično se viđaju samo na najglamuroznijim okupljanjima svjetske elite.

 

Vjenčanje je bila radosna prilika sa sretnim gostima, luksuznim automobilima, užurbanim ulicama i stolovima postavljenim u blizini prekrasnog mora. Nije se štedio nikakav trošak jer su se svi upuštali u ekstravaganciju bez razmišljanja o uštedi. Atmosfera je bila naelektrisana prisustvom poznatih pjevača, Slobe Radanovića i Lepe Brene, koji su izveli svoje hitove i podigli uzbuđenje gostiju. Slobin jedinstveni glas oduševio je publiku, ali vrhunac večeri bio je kada je na scenu izašla Lepa Brena.

 

Domaćini nisu štedjeli kada je u pitanju počastiti svoje goste raskošnim pićem i jelovnikom ispunjenim ukusnim morskim plodovima. Bio je vatromet koji oduzima dah koji je obasjao čitavu obalu, ostavljajući goste u čudu. Rašireno se vjerovalo da se tako veličanstvena proslava neće ponoviti uskoro. Među zapaženim gostima na vjenčanju bio je i proslavljeni pjevač Sloba Radanović, koji se prvi put proslavio nastupom u rijalitiju, plijenivši publiku svojim talentom i magnetičnom ličnošću. Njegova popularnost od tada je samo nastavila da raste, dostižući nove visine u posljednje vrijeme. Sloba je postao poznat i omiljen pjevač u regionu, sa velikom bazom obožavatelja. Njegova muzika je konstantno bila na vrhu top-lista, a njegovi nastupi uživo su uvijek dočekani s velikim uzbuđenjem. Njegov jedinstveni glas i emotivni nastupi doprinijeli su njegovoj sve većoj popularnosti. Osim po muzičkim talentima, Sloba je prepoznat i po svom modnom smislu i postao je trendseter mladih. Poznat je i po svom šarmu i prijateljskom držanju prema svojim obožavateljima, što mu je samo povećalo popularnost i podršku.

 

Oglasi