Kako javljaju lokalni mediji, glumcu Žarku Lauševiću se pogoršalo zdravstveno stanje. Nakon što je prije nekoliko dana hospitalizovan, o njemu se brine cijeli medicinski tim KBC “Bežanijska Kosa”. Laušević se već nekoliko mjeseci bori sa svojim zdravljem, a vrhunac je dostiglo posljednjih dana, zbog čega je hitno hospitaliziran. Uprkos svom stanju, glumac je insistirao da bude prisutan na snimanju najnovije epizode serije “Čalkanski krugovi” u Aranđelovcu, gdje je radio sa cijelom ekipom. Izvor blizak glumcu potvrđuje da se trenutno vrše testovi. Kako prenose medije Lauševićevo stanje je stabilno i nije životno ugrožen. Bio je na redovnom liječenju zbog problema s plućima, ali je nedavno primljen u bolnicu.

 

Prema izvorima, Žarku Lauševiću, glumcu, dijagnosticiran je r ak pluća. Navodi se da je prije nekoliko mjeseci imao rutinski medicinski pregled, tokom kojeg je snimanje otkrilo prisustvo raka. Uprkos tome, njegova porodica je donijela odluku da ovu informaciju zadrži u tajnosti. Laušević je nedavno bio podvrgnut analizama krvi, a rezultati će odrediti njegov plan liječenja. Kako bi sačuvao privatnost, trenutno se nalazi na nezi u Kliničkom centru “Bežanijska kosa”, gdje ga zbrinjava tim stručnjaka. Uz to, Lauševićeva starija kćerka dobija pozitivne povratne informacije za svoj rad u poslovnom sektoru, kao i redovno komplimente za njenu ljepotu.

 

Asja, izuzetno uspješna fotografkinja, već nekoliko godina boravi i radi u New Yorku. Međutim, u ličnom životu stvorila je očaravajuću priču uz crnogorskog muzičara Nikolu Boškovića, u kojeg se duboko zaljubila prije tačno osam godina. Uprkos uobičajenoj pretpostavci da su javne ličnosti medijski pametne, Asja je oprezna kada je u pitanju medijska eksponiranost. Njena sklonost da zaštiti svoju privatnost je očigledna kroz njeno korištenje drugačijeg prezimena na platformama društvenih medija. Na svojoj omiljenoj društvenoj mreži, Fejsbuku, nosi ime Dabović, a ne Laušević ili Bošković.