U današnjem nastavku teksta u fokusu će nam biti rijaliti program koji ima najveću gledanost u cijelom regionu, a to je “Zadruga 6”. Ovaj program svakodnevno postavlja rekorde po gledanosti i plijeni pažnju široke publike. Međutim, postoje pojedinci koji ne gledaju ovakvu vrstu sadržaja, čak ni na kratko. Ipak, kada ljudi naiđu na naslove, isječke ili prijenose uživo u vezi s emisijom, općenito su zaintrigirani, makar samo na trenutak. U proteklih pet godina, “Zadruga” je predstavila mnoge poznate ličnosti koje se ranije nisu isticale u srpskim medijima. Jedan od zapaženih primjera je Miljana Kulić, koja je odmah postala prepoznatljiva i sada je procijenjena na skoro 250.000 eura po sezoni.

 

U današnjem članku, naša pažnja će biti usmjerena na osobe odgovorne za vođenje ove emisije. Pored Dušice Jakovljević, imamo i njenog kolegu Darka Tanasijevića, koji je svojim prirodnim stilom vođenja stekao naklonost publike.

 

“Put do ovdje je bio dug i zahtjevan. Znao sam što su moje ambicije i nadao sam se da će se u nekom trenutku sve posložiti. Moja prva povezanost s novinarstvom bila je volontiranje na radiju dok sam išao u srednju školu. Pink je bio moj prvi posao. Ukratko, upisao sam Fakultet političkih nauka, smjer novinarstvo.”, izjavio je Darko jednom prilikom. “Nisam bio sretan niti zadovoljan, osjećao sam se loše, bio sam čangrizav. Ja koji sam svakodnevno komunicirao s petnaestoro ljudi, smijao se sa svima, uvijek bio pozitivan, odjednom sam postao netko tko se ne druži s nikim. Sam sam gledao serije zatvoren u svoja četiri zida”, podijelio je Darko svoje iskustvo.

Oglasi